Thomsen - Creating More Value
thomsen
Wat is een betere reclame dan een verhaal over tevreden klanten? De case-studies spreken voor zich.

Doorzoek ons assortiment

cm
cc
spacer

Hoogeveen Plants

Producten: 11SQR zwart, 9,2 SQR zwart en in kleuren. 2 Ltr SQR en 1 Ltr SQR zwart.

Hoogeveen Plants uit Hazerswoude behoort tot de top van de grootste klimplantenkwekerijen. Het bedrijf is gespecialiseerd in het  grootschalig produceren van klimplanten. Het jaarrond leveren van kwaliteitsproducten en een snelle levering zijn hun grote kracht.
Samen met THOMSEN ontwikkelden zij een pottenlijn in zes verschillende trendkleuren, die mooi passen bij de etikettenlijn. Het totaalproduct is zo herkenbaar, dat het zelfs een merkwaarde heeft
 
De tuinplantenmarkt is momenteel heel dynamisch. De toenemende professionalisering van de afnemers van Hoogeveen en de alsmaar stijgende transportkosten waren de aanleiding om een volledig vernieuwende klimplantenpot te ontwerpen.
Traditioneel worden klimplanten in een ronde, zogenaamde 'rozenpot' geteeld. Daarvan zijn de mogelijkheden voor de bevestiging van POS materiaal en de beladingsgraad niet meer afdoende. Na intensieve gesprekken tussen Hoogeveen en THOMSEN werd een schitterend product geboren: de 11 SQR. Kortgeleden is hier een kleiner model: de 9,2 SQR aan toegevoegd.
 
De nieuwe pottenlijn van Hoogeveen kenmerkt zich door een optimale beladingsgraad, een elegante vorm en het slimme labelslot dat het zeer gemakkelijk maakt om kleine en grote labels in de bovenrand te klikken.
Daarnaast is de brede 'kraag' van de SQR uitermate geschikt om labels op te verlijmen. Dit is kostenbesparend. Bovendien blijven de labels tot aan het einde van de keten met de potten verbonden. In samenwerking met Modiform® zijn er twee stevige bijpassende trays ontwikkeld die naadloos aansluiten op de beide potten.

StudioPrima heeft het geheel gecompleteerd met een magnifieke huisstijl, die onder andere doorgevoerd is op de labels. Om dit effect nog sterker te maken, is een aantal productlijnen voorzien van potten in kleuren die bij de planten en de labels passen. Dit resulteert in een schitterend totaalproduct.