Thomsen - Creating More Value
thomsen
Wat is een betere reclame dan een verhaal over tevreden klanten? De case-studies spreken voor zich.

Doorzoek ons assortiment

cm
cc
spacer

Vireġ plant sales

Producten: PotContainer® lijn. Potmaat 14-24

De Vireõ-Groep bestaat uit vier bedrijven, die een combinatie van groene planten, bloeiende planten en tuinplanten leveren. Het verkoopkantoor en het merendeel van de vestigingen zijn te vinden in de Kwakel. Sinds november 2004 wordt onder de naam Vireõ plant sales naar buiten toe getreden.
Tegelijk zorgden de vier bedrijven voor een gezamenlijke uitstraling. Daarbij hoort een bijzondere pottenlijn: de Potcontainer®.

Sinds jaren bestaat er al een hechte band tussen familie Hogenboom van HederaPlant en Gino Van Helleputte van THOMSEN. Deze samenwerking resulteerde in het verleden al in de ontwikkeling van twee klantspecifieke potten voor het kweken van Hedera.
Toen HederaPlant nadacht over een nieuw, gezamenlijk imago voor de bedrijven, klopten ze bij THOMSEN aan. Ze wilden een pot zonder scherpe randen om schade aan de planten tijdens transport te voorkomen, maar wel met een authentieke uitstraling.  Na goed overleg kwam daar de nieuwe Potcontainer® uit. Deze pot is er in de maten 12cm, 14cm, 17cm, 19cm, 21cm en 24 cm. Daarnaast is de mogelijkheid open gehouden om de pot al dan niet een hoge voet mee te geven.
Door de implementatie van de PotContainer®lijn bij alle productgroepen, hebben de verschillende bedrijven van de Vireõ-Groep nu een gezamenlijke, herkenbare, zeer decoratieve, Vireõ-uitstraling.